Webinar

Palette som cloud-løsning

2020 forventes at blive året, hvor virksomheder i endnu højere grad kommer til at skifte deres egne, lokalt installerede systemløsninger ud med cloud-baserede løsninger, og der er mange grunde til, at IT-afdelinger i stigende grad vælger skyen.

Når det drejer som om cloud-løsninger, er det et kendetegn ved modellen, at du har en fast, månedlig omkostning, hvor der betales for en samlet pakke af tjenester. Alt lige fra den daglige brug af cloud-løsningen til den højeste data- og driftssikkerhed, som overvåges 24/7. Med PaletteOnline bliver din løsning løbende opgraderet, hvilket betyder, at du som Palette-kunde altid er på den nyeste version.

I dag vælger 95% af vores nye kunder Palette i skyen. Derfor vil vi nu fortælle vores kunder om fordelene ved Palette som cloud-løsning.

På dette webinar kommer vi ind på følgende:

  • Hvordan fungerer Palette som cloud-løsning?
  • Hvad er fordelene ved PaletteOnline?
  • Hvordan flyttes Palette til skyen, og hvad er det præcist, der flyttes?
  • Hvordan ser Palette ud som cloud-løsning?
  • Demo af nyeste version og seneste nyheder.
  • Sikkerheden ved platformen: Microsoft Azure
  • Omkostninger – hvad koster en lokalt installeret løsning egentlig?

Du er meget velkommen til at invitere en kollega fra jeres IT-afdeling med, da der gives mulighed for at stille spørgsmål ved slutningen af webinaret.

Efter webinaret vil du få tilsendt et dokument, som hjælper dig med at beregne de interne omkostninger ved at have en Palette-løsning, der er installeret lokalt på jeres egne servere (on-premise). Omkostningerne varierer meget fra selskab til selskab, men det er vigtigt at have disse omkostninger for øje, så du på bedst mulig vis kan sammenligne Palette som cloud-løsning med, hvad I har af omkostninger i dag.

Palette som cloud-løsning – datoer for webinarer:

Torsdag d. 26. marts – kl. 15.00 – tilmelding er nu lukket
Tirsdag d. 31. marts – kl. 09.00 – tilmelding er nu lukket

Vælg en dato, som passer dig, og tilmeld dig i dag!

Såfremt ingen af ovennævnte datoer passer, eller hvis du ønsker at blive kontaktet personligt, så send os en mail, hvorefter vi vil kontakte dig.

Danish print Publish date: 2020-03-06