For revisorer

Bliv partner med Palette, og giv dine kunder adgang til et modent og brugervenligt system til administration af leverandørfakturaer.

Quote from Palette customer
Palette’s matching-funktionalitet giver vores kunder mulighed for at matche fakturaer og indkøbsordrer, med hundredvis af linjer, på blot nogle få sekunder. Det er en stor tidsbesparer, som nedsætter arbejdsbyrden og reducerer risikoen for manuelle fejl.

Ralf Leitner, CEO, EchoVera Inc. Canada

Fakturahåndtering med Palette

Effektiv og sikker fakturahåndtering i skyen

Ved hjælp af Palettes skybaserede løsning kan du automatisere fakturaindlæsning og kontering for dine regnskabskunder. Arbejdet bliver sikrere og hurtigere, når du kan gennemføre attestering via enkel web-logon fra computere, tablets eller mobile enheder. Vores brugergrænseflade er enkel og intuitiv, hvilket gør det nemt for personer fra forskellige typer virksomheder at godkende fakturaer.

Mere end 25 prs erfaring

Palette har mere end 25 års erfaring inden for elektronisk fakturaadministration, og vores systemer er blevet udviklet med brugerne i centrum. I dag har vi mere end 200.000 brugere i 25+ lande over hele verden, som alle har opnået en mere effektiv administration af leverandørfakturaer takket være vores brugervenlige system.

 

Mere om fakturahåndtering
Palette for revisorer

Fordele ved Palette til revisorer:

  • En skybaseret og skalerbar løsning
  • Kan integreres i de fleste økonomisystemer
  • En løsning, der kan håndtere flere lande, valutaer og skatteregler
  • En brugervenlig grænseflade, der findes på 10 sprog
  • Support og undervisning på alle nordiske sprog samt engelsk

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.