Management konsulenter

Palette tilbyder elektronisk fakturahåndtering med fuld understøttelse af purchase to pay (P2P) for virksomheder i alle brancher og organisationer i diverse størrelser.

Quote from Palette customer
Palette er en stabil og pålidelig leverandør, der ligger klart over indekset inden for de fleste områder i vores årlige markedsundersøgelser og har gjort det i mange år.

Lars Frick, Inspectum

Forbedret ydeevne med skytjenester

Effektiv og sikker fakturahåndtering i skyen

Ved hjælp af Palettes skybaserede løsning kan virksomheder automatisere fakturaindlæsning, kontering og attestering af leverandørfakturaer. Du kan også indlemme understøttelse af indkøb af indirekte materialer og matche fakturaer mod eksterne indkøbssystemer med henblik på yderligere automatisering af processen og forøgelse af kvaliteten i arbejde og systemer. Vi håndterer alle fakturaer uanset format (papir- og e-fakturaer) via computer, tablet eller mobilenhed i en enkel og intuitiv brugergrænseflade.

Mere end 25 års erfaring

Palette har mere end 25 års erfaring inden for elektronisk fakturaadministration, og vores systemer udvikles med brugerne i centrum. I dag har vi mere end 200.000 brugere i 25+ lande over hele verden, som alle har opnået en mere effektiv administration af leverandørfakturaer takket være vores brugervenlige system.

Mere om purchase to pay
Som partner med Palette får du

Fordele ved Palette uanset branche og virksomhedsstørrelse:

  • En skybaseret og skalerbar løsning
  • Kan integreres i de fleste forretningssystemer
  • Administrer flere lande, valutaer og skatter
  • Brugervenlig grænseflade
  • Support og undervisning på alle nordiske sprog

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.