Palette som tilføjelse til jeres forretningssystem

Vil du også gerne føje moderne fakturaadministration til dine tilbud? Sammen med os kan du forøge værdi for dig selv og dine kunder.

Quote from Palette customer
Takket være indbygget funktionalitet og høj brugervenlighed effektiviseres hele fakturaadministrationen for vores kunder. Palette kan nemt integreres i vores forretningssystem og forøger værdien i både tilbud og kundeoplevelser.

Fredrik Strandh, Sales Manager Construction & Real Estate at Vitec

Optimer dine kunders forretningsprocesser

Optimer dine kunders forretningsprocesser

For de af dine kunder, der gerne vil optimere deres forretning, tilbyder vi Palette en fleksibel skybaseret løsning til elektronisk fakturahåndtering (EFH). Vores system effektiviserer hele arbejdsgangen fra modtagelse, fortolkning til kontering og attestering af leverandørfakturaer. Systemet er opbygget til integration i eksisterende virksomhedssystemer og kan derigennem skabe en værdiforøgende tilføjelse til det økonomi- og forretningssystem. som I leverer. Læs mere om elektronisk fakturahåndtering

Komplet purchase to pay (P2P)

Palettes software har også funktioner til optimering af hele processen fra indkøb til betaling, og hvor den veludviklede indkøbsordrematchning har vist sig at være en fremgangsfaktor. Hjælp dine kunder med at løfte digitaliseringen til nye højder ved at knytte håndtering af indkøb og fakturaadministration på ét og samme platform. Benyt Palettes indkøbsløsning til indirekte indkøb eller integration af vores ordrematchning mod kundens eksisterende system.

Læs mere om purchase to pay
Sådan fungerer elektronisk fakturahåndtering

Fordele ved Palette som tilføjelse til dit ERP-system:

  • Et af markedets mest moderne systemer til elektronisk fakturahåndtering
  • Mulighed for komplet purchase to pay (P2P) på samme platform
  • Nicheløsning, der er blevet udviklet til integration i diverse ERP-systemer
  • Mulighed for at sælge EFH eller P2P under eget varemærke, s.k. white label
  • Support og undervisning på svensk, engelsk og øvrige nordisk sprog

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.