Vores partnere

Vil du også gerne føje moderne fakturahåndtering til dine tilbud? Sammen med os kan du skabe værdi for dig selv og dine kunder.

Quote from Palette customer
Palette er en ideel skyløsning, der giver vores kunder sikker og fleksibel adgang til fakturaer, når som helst det ønskes – hvilket sparer tid og penge.

Lars Lejdborg, Head of Outsourcing Services, Grant Thornton Sweden

Partner with Palette

Vores tilbud til partnere

Som partner med Palette kan dine kunder få adgang til en hurtigt voksende og meget fremgangsrig platform til elektronisk fakturaadministration. I samme løsning kan hele strømmen fra indkøb til betaling automatiseres. Palettes software er blevet udviklet til nem integration i diverse forretningssystemer på markedet. Platformen er skalerbar og udvikles i takt med dig og dine kunders behov.

Funktionalitet til lokal og global anvendelse

I Palette finder du funktioner til administration af flere forskellige virksomheder, flere forskellige valutaer, differentieret momshåndtering og lokale skatteregler. Systemets brugergrænseflade er tilgængelig på ti sprog, herunder samtlige nordiske sprog. Vi tilbyder undervisning og løbende information om opdateringer og nyheder til dine medarbejdere, der skal sælge eller implementere Palette.

Mere end 25 års erfaring

Palette har mere end 25 års erfaring inden for elektronisk fakturaadministration, og vores systemer udvikles med brugerne i centrum. I dag har vi mere end 200.000 brugere i 25+ lande over hele verden, som alle har opnået en mere effektiv administration af leverandørfakturaer takket være vores brugervenlige system.

Partners

Vi råder over et stort globalt partnernetværk over hele verden. Her er nogle af dem:
Som partner med Palette får du

Som partner med Palette får du:

  • Elektronisk fakturahåndtering i verdensklasse
  • En fremgangsrig purchase to pay-platform
  • Nem integration i dit eller dine virksomhedssystemer
  • Funktionalitet til global brug
  • Undervisning til dig og dit team