Undervisning hos Palette

Er du ny i jobbet, eller har du behov for at forbedre din viden om Palette? Vores løsning udvikles med brugerne i fokus, og vi giver dig mulighed for selv at konfigurere systemet.

Quote from Palette customer
Det er altid en fornøjelse at høre kursusdeltagerne sammenligne erfaringer og få inspiration af hinanden. Jeg har iagttaget udklækning af mange idéer under kaffepauserne på kurserne.

Tola Wallin, teamleder, produktsupport, Palette Software

Palettes undervisning for kunder

Undervisning for kunder

Vi tilbyder undervisning i vores fakturaadministration PaletteInvoice, der passer til dig, som er ny bruger eller har behov for at fordybde sig i systemet.

Fakturahåndtering – grundkursus

Grundkurset henvender sig til dig, der er ny bruger eller skal være systemadministrator i Palette. Du får en grundlæggende gennemgang af systemet og mulighed for at gennemføre praktiske øvelser. Undervisningen løber over en hel dag og afvikles på Palettes hovedkontor i det centrale Stockholm. Yderligere oplysninger og tilmelding

Fakturahåndtering – avanceret kursus

En undervisningsdag for dig, der er systemadministrator, og som råder over grundlæggende viden om fakturaadministrationsmodulerne. Du får en omfattende gennemgang af systemets funktionalitet. f.eks. styringsparametre, administration af roller/brugere, tilhørsgrupper og registeradministration. Yderligere oplysninger og tilmelding

PaletteMaster – administration

Gennemgang af PaletteMaster. Du kan lære, hvordan du administrerer opgaver, fejlsøger i logge og kontrollerer køer. Vi anbefaler, at man deltager i undervisning, hvis man for nyligt at fået eller vil få et logon til PaletteMaster. Webbaseret undervisning, der tager ca. to timer. Yderligere oplysninger og tilmelding

Få kontrol over indirekte indkøb

PaletteAcademy for vores partnere

PaletteAcademy er undervisning, der henvender sig til dig, der er eller gerne vil være partner med Palette.

Undervisningen er opdelt i flere delkurser med diverse tilpasninger. Der findes et grundkursus, som fokuserer på at komme i gang med Palettes løsning til fakturaadministration, samt et fortsætterkursus, der omhandler hele purchase to pay-processen. Desuden findes der kursusafsnit, som fokuserer på salg, produktledelse eller teknologi.

Kurset afholdes af vores egne produkteksperter – oftest personer, der har arbejdet med Palette i mange år: enten i en sælgerrolle eller som projektleder/implementeringskonsulent.

PaletteAcademy finder sted på vores hovedkontor i det centrale Stockholm. Længden af de forskellige kurser varierer fra 1-3 dage. Du kan få yderligere oplysninger og aktuelle kursusdatoer på vores partnerportal i Freshdesk (kræver brugernavn og adgangskode). Du kan også kontakte vores hold af eksperter direkte ved at skrive til PaletteAcademy. Ved behov kan vi tilbyde en skræddersyet undervisningssession for din gruppe.

Vil du være partner sammen med Palette?

Vil du være partner med Palette? Læs mere om, hvad det indebærer, og hvad vi kan tilbyde, på vores partnerside.

Til vores partnerside

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.