Undervisning hos Palette

Er du ny i jobbet, eller har du behov for at forbedre din viden om Palette? Vores løsning udvikles med brugerne i fokus, og vi giver dig mulighed for selv at konfigurere systemet.

Quote from Palette customer
Det er altid en fornøjelse at høre kursusdeltagerne sammenligne erfaringer og få inspiration af hinanden. Jeg har iagttaget udklækning af mange idéer under kaffepauserne på kurserne.

Tola Wallin, teamleder, produktsupport, Palette Software

Undervisning for kunder

Undervisning for kunder

I løbet af foråret 2020 skiftede vi fra at tilbyde uddannelsesdage ude hos vores kunder til nu at have en digital uddannelsesbank. Som kunde hos Palette og i rollen som ny systemadministrator er det vigtigt at have et grundlæggende vidensniveau, hvilket kræves for at administrere systemet.

Som en mere erfaren administrator vil du undervejs støde på situationer, hvor du føler, at du har brug for en opdatering i, hvordan bestemte elementer håndteres, eller blot har brug for at fordybe dig i et område. Vores mål er, at det skal være let at bygge videre på din uddannelse i vores løsning og på egen hånd tilegne dig den nødvendige viden.

Vores træningsvideoer er tilgængelige for systemadministratorer og superbrugere i vores supportportal Freshdesk – helt gratis. Vi arbejder konstant med at tilføje nye videoer for at udvide denne nye, digitale vidensbank.

Er du ny systemadministrator eller superbruger, og har du ikke et login til Freshdesk? Kontakt en kollega, der har et login, og vedkommende kan hjælpe dig med at oprette en ny sag og bestille et login.

Til Freshdesk
Få kontrol over indirekte indkøb

PaletteAcademy for vores partnere

PaletteAcademy er undervisning, der henvender sig til dig, der er eller gerne vil være partner med Palette.

Undervisningen er opdelt i flere delkurser med diverse tilpasninger. Der findes et grundkursus, som fokuserer på at komme i gang med Palettes løsning til fakturaadministration, samt et fortsætterkursus, der omhandler hele purchase to pay-processen. Desuden findes der kursusafsnit, som fokuserer på salg, produktledelse eller teknologi.

Kurset afholdes af vores egne produkteksperter – oftest personer, der har arbejdet med Palette i mange år: enten i en sælgerrolle eller som projektleder/implementeringskonsulent.

PaletteAcademy finder sted på vores hovedkontor i det centrale Stockholm. Længden af de forskellige kurser varierer fra 1-3 dage. Du kan få yderligere oplysninger og aktuelle kursusdatoer på vores partnerportal i Freshdesk (kræver brugernavn og adgangskode). Du kan også kontakte vores hold af eksperter direkte ved at skrive til PaletteAcademy. Ved behov kan vi tilbyde en skræddersyet undervisningssession for din gruppe.

Vil du være partner sammen med Palette?

Vil du være partner med Palette? Læs mere om, hvad det indebærer, og hvad vi kan tilbyde, på vores partnerside.

Til vores partnerside

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.