Om Palette Software

Palettes software benyttes af mere end 3.500 virksomheder og organisationer i diverse brancher verden over.

 • 96%

  mener, at Palette opfylder forventningerne

 • 1/3

  af svenske brugere vælger Palette

 • 95%

  betragter Palette som en god investering

 • 15%

  af den årlige omsætning investeres i R&D

Lokal viden med global rækkevidde

Palette Software har været med, siden begrebet elektronisk fakturaadministration skabtes, og de første systemunderstøttelser blev oprettet. I dag har vi mere end 3.500 kunder over hele verden, der automatiserer deres processer fra indkøb til betaling med vores løsninger. Vores 150 ansatte holder til på kontorer i Norden, Storbritannien og USA og arbejder nær vores globale partnernetværk.

Vores kunder driver udviklingen fremad

Norden er foregangsmand inden for purchase-to-pay og elektronisk fakturaadministration. Sammen med vores kunder udvikler vi software, der løser deres problemer. Da vi grundlagde virksomheden i Sverige i 1993, var fakturaen og håndteringen af den i fokus, og al udvikling havde til formål at forenkle fakturaadministrationen.

I dag er fakturaens betydning underordnet, og udviklingen drives frem igennem eliminering af manuelt arbejde igennem automatisering af samtlige interaktioner mellem budget – indkøb – levering – aftale – faktura, således at sidstnævnte automatisk behandles i systemet. Vores kunder beskriver den effekt, de oplever, som operationelt overlegen med styrket kontrol og reducerede omkostninger som resultat.

Information about how Palette Software manages the Corona virus situation can be found here

Palette Software - innovation styrer vores vision

Innovation styrer vores vision

Da Daimler monterede en firetaktsmotor i en hestevogn tilbage i 1880’erne, fik han øje på en bedre måde at transportere mennesker på sammenlignet med det, der tidligere havde eksisteret. I dag testes selvkørende biler, der køres uden fører. På sammen måde som med Daimler fandt vi en bedre måde at transportere fakturaer på inden for virksomheden i begyndelsen af 1990’erne, og i dag arbejde vi for fuld automatisering med henblik på at eliminere menneskelig indblanding.

Our Vision

100 % automated Accounts Payable.

Mission Statement

Palette is committed to providing companies worldwide with powerful and intuitive Purchase-to-Pay and Invoice Processing solutions. Our customers experience operational excellence, efficiency and control.