Om Palette Software

Palettes software benyttes af mere end 3.500 virksomheder og organisationer i diverse brancher verden over.

 • 96%

  mener, at Palette opfylder forventningerne

 • 1/3

  af svenske brugere vælger Palette

 • 95%

  betragter Palette som en god investering

 • 15%

  af den årlige omsætning investeres i R&D

Lokal viden med global rækkevidde

Palette Software har været med, siden begrebet elektronisk fakturaadministration skabtes, og de første systemunderstøttelser blev oprettet. I dag har vi mere end 3.500 kunder over hele verden, der automatiserer deres processer fra indkøb til betaling med vores løsninger. Vores 150 ansatte holder til på kontorer i Norden, Storbritannien og USA og arbejder nær vores globale partnernetværk.

Vores kunder driver udviklingen fremad

Norden er foregangsmand inden for purchase-to-pay og elektronisk fakturaadministration. Sammen med vores kunder udvikler vi software, der løser deres problemer. Da vi grundlagde virksomheden i Sverige i 1993, var fakturaen og håndteringen af den i fokus, og al udvikling havde til formål at forenkle fakturaadministrationen.

I dag er fakturaens betydning underordnet, og udviklingen drives frem igennem eliminering af manuelt arbejde igennem automatisering af samtlige interaktioner mellem budget – indkøb – levering – aftale – faktura, således at sidstnævnte automatisk behandles i systemet. Vores kunder beskriver den effekt, de oplever, som operationelt overlegen med styrket kontrol og reducerede omkostninger som resultat.

Palette Software - innovation styrer vores vision

Innovation styrer vores vision

Da Daimler monterede en firetaktsmotor i en hestevogn tilbage i 1880’erne, fik han øje på en bedre måde at transportere mennesker på sammenlignet med det, der tidligere havde eksisteret. I dag testes selvkørende biler, der køres uden fører. På sammen måde som med Daimler fandt vi en bedre måde at transportere fakturaer på inden for virksomheden i begyndelsen af 1990’erne, og i dag arbejde vi for fuld automatisering med henblik på at eliminere menneskelig indblanding.

Our Vision

100 % automated Accounts Payable.

Mission Statement

Palette is committed to providing companies worldwide with powerful and intuitive Purchase-to-Pay and Invoice Processing solutions. Our customers experience operational excellence, efficiency and control.