Innovation er drivkraften i vores vision

Palettes Software benyttes af mere end 2.500 virksomheder og organisationer i mange brancher verden over.

Lokal viden med global rækkevidde

2500+

Kunder over hele verden

96 %

Tilfredse kunder

25+

Års erfaring

Vores kunder driver udviklingen fremad

Norden er i front inden for elektronisk fakturahåndtering og purchase to pay-automatisering. Sammen med vores kunder udvikler vi software, der løser deres problemer.

Da vi grundlagde virksomheden i Sverige i 1993, var fakturaen og håndteringen af den i fokus, og al udvikling havde til formål at forenkle fakturahåndteringen.

I dag handler det ikke kun om fakturaen. Udviklingen drives frem gennem eliminering af manuelt arbejde via automatisering af samtlige interaktioner mellem budget, indkøb, levering, kontrakt og faktura. På den måde kan fakturaen behandles automatisk i systemet. Vores kunder beskriver den effekt, de oplever, som operationelt overlegen. Og de fortæller os, at de får styrket kontrol og reducerede omkostninger ud af løsningen.

Mød vores ledelse

Vores mission

Palette is committed to providing companies worldwide with powerful and intuitive Purchase-to-Pay and Invoice-Processing solutions. Our customers experience operational excellence, efficiency, and control.

Vores produkter

Palette Software tilbyder to produktlinjer, som passer til forskellige virksomhedstyper og deres specifikke behov for elektronisk fakturahåndtering og purchase-to-pay.

Centsoft

Centsoft Invoice tilbyder nem fakturahåndtering i skyen. Fakturaerne digitaliseres og tolkes, og godkendelsesflowet automatiseres. I får nem adgang via mobil, tablet eller computer. Centsoft har i dag tusindvis tilfredse kunder, hvor de fleste er små- og mellemstore virksomheder, der ønsker enkle og effektive processer. Du kommer hurtigt i gang med Centsoft Invoice, og systemet har et intuitivt interface. Mere om Centsoft

Palette

Palettes løsning tilbyder elektronisk fakturabehandling og fuld purchase to pay-automatisering, hvilket også inkluderer automatiseret indkøbsordrematchning. I får et indkøbsmodul til at effektivisere jeres indirekte indkøb og mulighed for integration med jeres eksisterende indkøbssystem. Palette er målrettet middelstore til større virksomheder, som stiller store krav til automatisering af finansielle processer. Mere om Palette

Vi har altid plads til kompetente og dygtige mennesker. Vi går ind for mangfoldighed.