Omkostningsanalyse med klart overblik

En omkostningsanalyse giver dig et samlet billede af status, flows og værdifulde nøgletal, som sætter dig i stand til at identificere flaskehalse i organisationen og se muligheder for øget kosteffektivitet.

Indkøbs- og spendanalyse med intuitivt interface

I fakturahåndteringssystemet samles meget information om virksomhedens omkostninger, leverandører og – naturligvis – antal fakturaer, der processeres. Informationen er nødvendig, blandt andet for at skabe indkøbsanalyser eller budgetanalyser.

Med vores analyseværktøj får du præsenteret data i et lettilgængeligt format til at skabe en grundig omkostningsanalyse. Du klikker dig ganske enkelt frem til den ønskede rapport, som er baseret på realtidsdata. På få minutter får du information om de gennemsnitlige omkostninger for bestemte produktkategorier, indkøbsvolumen pr. leverandør, eller hvor stor en del af fakturaerne, der betales til tiden.

Andre arbejder med omkostningsanalyse:

“Da vi implementerede Palettes løsning, indførte vi samtidig en fælles måde at arbejde på i alle de lande, vi opererer i. Takket være de rapporter, Palette viser i realtid, kan vi nu nemt måle og sammenligne resultatet fra forskellige lande.”

Juho Häkkinen, Finance System Controller i Lindström Group

Skab prognoser for øget kosteffektivitet

Mange virksomheder udarbejder et periodisk overbliksbillede over deres udgifter en gang om året. Imidlertid ændrer information og forudsætninger sig løbende, og data bør derfor være konstant opdateret.

Med vores analyseværktøj kan I gennemføre en indkøbsanalyse, budgetanalyse eller anden form for omkostningsanalyse med prognoser over fremtidige udgifter. I bestemmer parametrerne og kan justere dem for at vise ændringer i den forventede fremtidige effekt. Informationen præsenteres overskueligt i tabeller og diagrammer, hvilket letter jeres arbejde med effektivisering og besparelser.

Nogle hovedfunktioner:

  • Fuldt overblik over omkostninger og leverandører

  • Færdige grafer i et intuitivt interface

  • Mulighed for hurtigt at opfange negative tendenser

  • Integration med fakturhåndteringsløsningen

  • Betalingsstatistik

Palettes dashboard giver samlet overblik

Dashboardet er en del af fakturahåndteringsløsningen. Det giver dig overblik over alle flows i realtid. Det overordnede view viser, hvor mange fakturaer, indkøbsordrer, rekvisitioner, mv., der håndteres i systemet, og hvilken status de har lige nu.

Det er nemt at finde nøgletal frem, fx gennemsnitlig behandlingstid pr. funktion, andel af e-fakturaer, og hvilke beløb der ligger til betaling i et bestemt tidsinterval. Dermed kan du let skabe en indkøbsanalyse, budgetanalyse eller anden form for omkostningsanalyse for at få indblik i eventuelle flaskehalse, mulige besparelser og påvirkningen af likviditeten.

Avanceret omkostningsanalyse med Spend Management

Med vores værktøj til spendalayse bliver det enklere at arbejde aktivt med omkostningseffektivisering. I værktøjet til spendanalyse samles al information fra indkøbsordrer og leverandørfakturaer.

Med et par klik får du information om omkostning pr. leverandør, omkostninger for forskellige produktkategorier, og om indkøb er foretaget i henhold til kontrakterne. Det er også muligt at skabe prognoser over fremtidige udgifter ved at ændre på bestemte parametre og se effekten. Informationen vises overskueligt i tabeller og diagrammer. Med en dybdegående omkostningsanalyse er det enklere at identificere mulige besparelser.

Andre smarte funktioner i Palette

Fakturamatchning

Med automatisk fakturamatchning tager vi håndtering af dine leverandørfakturaer til næste niveau. Mere om fakturamatchning

Kontraktstyring

Gør håndteringen af kontrakter og aftaler enklere. Match tilbagevendende fakturaer med kontrakter, og få automatiske notifikationer op til kontraktfornyelse. Mere om kontraktstyring

Indkøbsprocessen

Effektivisér indkøbsprocessen ved at købe den rigtige vare fra den rigtige leverandør til den rigtige pris. Få styr på de indirekte omkostninger. Mere om indkøbsprocessen

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.