Microsoft Dynamics AX integration

Elektronisk fakturahåndtering til dit ERP-system – automatisér hele processen med Palettes gnidningsfri Dynamics AX integration.

 

Elektronisk fakturahåndtering til Microsoft Dynamics AX

Palettes løsning til elektronisk fakturahåndtering kan nemt og enkelt integreres med dit eksisterende økonomisystem. Brug vores standardintegration til Microsoft Dynamics AX og få automatiseringen i dit kreditorbogholderi op på et nyt niveau. Udvekslingen af data mellem dit AX økonomisystem og Palette sker i realtid. Du forenkler arbejdsprocesserne i økonomisystemet og sparer meget tid.

Det er typisk besværligt at håndtere leverandørfakturaerne i økonomisystemer som Dynamics AX ERP, og der er en hel del manuelt rutinearbejde forbundet med registrering, kontrol, betaling og bogføring. Det slipper du for, når du investerer i en skræddersyet løsning til elektronisk fakturahåndtering. Rutinerne bliver effektive, digitale og automatiserede.

“Automatiseringen med Palette giver os mere tid, og med integrationen til AX ved vi med sikkerhed, at alt er i orden hele vejen.”

Jan Skarner, Head of Business Navigation i Clas Ohlson

Fordelene ved at integrere Palette i AX økonomisystem:

 • Du får større fleksibilitet i opsætningen af godkendelsesflowet
 • Det bliver enklere at kontrollere overholdelse af godkendelsesregler og prokura
 • Du kan lettere søge efter fakturaer
 • Du får en lavere håndteringsudgift pr. faktura
 • Du får en hurtigere håndteringstid
 • Dine transaktioner overføres automatisk til økonomisystemet
 • Du får en enkel Dynamics AX integration

Integration i Microsoft Dynamics AX

Hentes fra Microsoft AX

 • Leverandører
 • Kontoplan
 • Projekt
 • Omkostningscenter
 • Objekter/dimensioner
 • Indkøbsordrer
 • Leveringer
 • Kvittering for bogføring af faktura
 • Momskoder

Overføres fra Palette til Microsoft AX:

 • Fuld kontering og bogføring af både omkostnings- og indkøbsordrefakturaer
 • Link til faktura i Palette
 • Periodisering
 • Anlæg

Vores system til fakturahåndtering kommer med en standardiseret ax integration

Spar tid og penge med Palette

Palettes løsning til elektronisk fakturahåndtering eliminerer tidskrævende manuelt arbejde, samtidig med at den samlede håndtering af leverandørfakturaer går hurtigere. Systemet automatiserer processerne for kontering og godkendelse med udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres arbejdsplads. Palette kommer med en smidig Dynamics AX Integration.

Automatiseret matchning

Palettes avancerede matchningsmotor gør det muligt at matche fakturaer med fx indkøbsordrer, hvilket effektiviserer håndteringen yderligere. Vi ser eksempler på virksomheder, hvor 90 % af fakturaerne håndteres uden manuel berøring takket være automatisk matchning mod indkøb, kontrakter eller reference.

Læs mere om fakturamatchning
 

Godkend fakturaer via mail og mobil

Med vores mobile interface kan du og dine kolleger enkelt og hurtigt godkende fakturaerne, uanset hvor de befinder sig. I gennemser og godkender fakturaer direkte i en mail eller via mobilen.

Digitalt godkendelsesflow

Med et hurtigere godkendelsesflow bliver det enklere at betale fakturaerne til tiden. Du slipper for unødige omkostninger såsom rykkergebyrer eller morarenter. På længere sigt styrker du også relationen til leverandørerne. Det baner vejen for, at du kan forhandle bedre aftaler og rabatter, når du altid betaler til tiden!

Læs mere om fakturagodkendelse

Download faktaark om vores ax integration

Læs mere om vores integration i Microsoft Dynamics AX

Download vores faktaark, og læs mere om integrationen i Dynamics AX. Faktaarket er på engelsk.

Elektronisk fakturahåndtering til AX ERP – helt kort

Du kan udføre din samlede kreditorstyring automatisk i Palette i stedet for – som nu – manuelt i dit AX ERP system. Udover at fakturaerne bliver bogført på de rigtige konti, projekter og omkostningscentre eller andre objekter/dimensioner, kan du periodisere og vælge, i hvilken periode fakturaerne skal bogføres.

Det første led i den daglige håndtering af leverandørfakturaer er dataafløftningen. Her har du forskellige muligheder: Du kan vælge at scanne og indtaste fakturaerne selv, alternativt kan du købe dig til servicen. Vi anbefaler ReadSofts software, hvis I vil scanne selv. Hvis I vil have andre til at gøre det for jer, bør I bruge et lokalt scanningsbureau.

SE MERE

Digitalt godkendelsesflow

Når evt. fysiske fakturaer er scannet og fortolket, PDF-fakturaer er fortolket, og e-fakturaer er modtaget, kan du se fakturaerne i Palette. Fakturaen sendes automatisk videre i henhold til jeres foruddefinerede godkendelsesflow. Systemet konfigureres, så langt de fleste fakturaer automatisk bliver sendt til den rette godkender på baggrund af leverandør, reference og/eller varetype. Fakturaerne konteres og godkendes i henhold til jeres interne godkendelsesregler. Via vores gnidningsfri integration overføres fakturainformationen direkte til Microsoft Dynamics AX (tidl. Microsoft Axapta ERP) til betaling.

Automatisér konteringen

For at gøre jeres arbejde endnu smidigere findes der flere måder at automatisere konteringen på. I Palette kan du fastsætte regler for konti og dimensioner med udgangspunkt i de enkelte leverandører. På den måde konteres fakturaerne automatisk og skal herefter blot gennemses og godkendes. Palette indeholder også en avanceret matchningsfunktion, som automatisk matcher fakturaen med indkøbsordre, kontrakt eller reference. Læs mere om ordrematchning og matching af tilbagevendende faktura på baggrund af en aftale.

Det er også muligt at integrere en AI-motor i Palette, som udfører kontering på baggrund af historiske data fra økonomisystemet.

Læs vores guide om kunstig intelligens i økonomiafdelingen.

SKJUL

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.