Integration til over 50 økonomisystemer

Palettes fakturahåndteringsløsning er skabt til at kunne integreres med dit eksisterende økonomisystem – let og enkelt.

Hvad er en ERP-integration?

ERP-integration handler om at forbinde og synkronisere dit økonomisystem (gælder også online økonomisystem) med andre forretningssystemer som eCommerce, CRM, EDI og fakturahåndtering.

Det handler i bund og grund om forbinde alle centrale elementer og processer, som en virksomhed anvender til at indsamle, håndtere, spore og fremskaffe essentielle data. Disse systemer er en naturlig forlængelse af kernefunktionerne i et økonomisystem.

For eksempel: Et automatiseret kreditor- og fakturahåndteringssystem (AP-system) til at spore, søge i og håndtere kontrakter og fakturaer.

“Vi har fået en integrationsløsning, som er helt fænomenal, så det nu er umuligt at betale til den forkerte leverandør eller udbetale et forkert beløb. Det blev meget, meget bedre, end hvad vi havde forestillet os.”

Jan Skarner, Head of Business Navigation i Clas Ohlson

Palette passer perfekt ind i jeres eksisterende økonomisystem

Inkl. online økonomisystem

 

Fordele med Palettes integration til økonomisystemet

Palette integreres let med forskellige forretnings-, økonomi- eller indkøbssystemer og er et gnidningsfrit supplement til de it-systemer, der allerede findes i organisationen. Med Palettes ERP-integration får du adgang til følgende fordele og funktioner:

Manuel indtastning af data og information øger risikoen for, at der opstår fejl. Fejlbehæftede eller udeladte kunde- og produktdata fra fakturaer kan skabe store problemer i processen. Det kan medføre utilfredshed eller frafald af kunder. Disse og mange andre problemer kan du undgå helt og holdent med Palettes ERP-integration til økonomisystemet.

Palette muliggør automatisering af accounts payable og smidig ERP-integration, som effektiviserer og automatiserer håndteringen af fakturaer og kontrakter på flere niveauer:

  • Indsamling
    Indsamling af fakturadata fra både papirfakturaer og digitale fakturaer. 95 % præcision for papir, 100 % præcision for elektroniske filer.
  • Godkendelse
    Automatisk fakturahåndtering med godkendelse på mobilen.
  • Matchning
    Matchning af indkøbsordrer, herunder match af komplekse bestillingsnumre med fakturaer og kvitteringer.

Palette muliggør automatisering af accounts payable og smidig ERP-integration, som effektiviserer og automatiserer håndteringen af fakturaer og kontrakter på flere niveauer:

Arkivering og revision
Komplet regnskabsoverblik og arkivsystem

Det tager lang tid at indtaste data. Det samme gælder kommunikationen frem og tilbage mellem dig og leverandøren. Tid, du kunne bruge bedre på andre opgaver i din virksomhed. Palettes integration til økonomisystemet muliggør effektiv datakommunikation i realtid mellem alle de involverede.

Sådan fungerer en integration til økonomisystemet med Palette

Palettes fakturahåndteringsløsning er fuldstændigt integreret med dit eksisterende økonomisystem eller ERP-system. Det betyder, at alt, du foretager dig i Palette, automatisk overføres til økonomisystemet (off- og online økonomisystem) uden manuel håndtering overhovedet.

Palette henter automatisk indstillinger fra økonomisystemet fra de databaser, der er nødvendige for at kunne bogføre en faktura, fx leverandøroversigt, kontooversigt og valutaer. Når fakturaen er konteret og klar i Palette, overføres den direkte til økonomisystemet til betaling via en ERP integration.

Kom hurtigt i gang med en standardiseret ERP-integration

Palette har allerede standardiserede integrationsløsning til ca. 50 af verdens førende økonomisystemer – fx Dynamics AX og Navision – hvilket gør det enklere for dig, som skal begynde at bruge vores system. Integrationsprojekter kan typisk tage flere måneder, men en ERP integration til Palette plejer at være klar på nogle dage.

Trevejsintegration til P2P – purchase to pay

Hvis du vælger at automatisere hele processen fra indkøb til betaling, kan det også være gavnligt at integrere Palette med det eksisterende indkøbssystem. Så bliver det muligt at matche fakturaerne automatisk. Hvis fakturaen matcher bestillingen, bliver den automatisk overført til økonomisystemet til betaling – uden yderligere manuel håndtering. Data kontrolleres og overføres mellem tre forskellige systemer. Helt automatisk!

Ligesom med en ERP integration kan Palette integreres med et eller flere eksterne indkøbssystemer, og du kan bruge Palettes indkøbsmodul parallelt til indirekte indkøb. På den måde kan alle virksomhedens indkøb automatisk matches, hvilket giver en klar stor gevinst i form af effektivisering i hele organisationen. Læs mere om indkøbsprocessen

Hvorfor vælge Palettes integrationsløsning til fakturahåndtering?

Det er ofte en tung proces at anvende økonomisystemet til at håndtere virksomhedens indirekte indkøb og tilhørende fakturahåndtering. Ikke mange økonomi- og ERP-systemer er bygget til den type processer, og derfor løber man ofte ind i en række kompromisser.

Mange virksomheder oplever, at de får den bedste effekt ud af at have et separat system, som er designet og tilpasset til at effektivisere håndteringen af leverandørfakturaer, og som kan integreres smidigt med det eksisterende økonomisystem. Læs mere i vores blogindlæg: Enkel ERP-integration til P2P.

Fleksibel produktintegration

Processen med dataintegration kan ofte virke overvældende. Palettes software letter denne byrde med stærke integrationsfunktioner, som er samlet i et brugervenligt grafisk interface.

Over 2.500 installerede klienter

Palette har over 2.500 installerede klienter verden over, som alle er tilsluttet en eller flere ERP-, indkøbs- eller bogføringssystemer. Palettes software tilbyder flere muligheder for at styrke kommunikation og dataudveksling mellem Palette og dit økonomisystem.

Smidig integration

Palette er en konfigurerbar og modulbaseret løsning, som er tilgængelig både lokalt og i skyen. Giv din virksomhed en robust P2P-strategi og mulighed for at forbinde applikationer, systemer og programmer lokalt og i skyen fra den samlede virksomhedsgruppe uagtet branche.

Palette har landespecifikke ERP-integrationer, egne ERP-tilslutninger og tilslutning gennem partnere. Kontakt os for mere information.

Læs mere om integration til jeres ERP-/økonomisystem

Står jeres økonomisystem ikke på ovenstående liste? Vi tilbyder integration til yderligere 40 ERP- og økonomisystemer. Kontakt os, så fortæller vi mere!

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.