Leverandørfaktura – håndtering med Cloud

Automatisering af leverandørfakturaer giver dig en række fordele, som både sparer dig for tid og penge. Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med vores Cloud-tjeneste for automatiseret håndtering af leverandørfakturaer.

Håndter leverandørfakturaer i skyen

I dag vælger de fleste af vores kunder fakturahåndtering som Cloud-service fremfor en traditionel lokalt installeret løsning. Der er mange fordele med de eksisteterende fremtidssikrede Cloud-tjenester til håndtering af leverandørfakturaer. Du slipper som kunde for at investere i hardware, og der er ingen initiale licensomkostninger med en Cloud løsning for leverandørfaktura. I stedet får du en fleksibel abonnementsservice til et fast månedligt beløb, der altid modsvarer din fakturamængde. Håndter leverandørfakturaer bedre, når din virksomhed vokser, ved enkelt at opskalere din eksisterende løsning til elektronisk fakturahåndtering.

Andre har brugt en cloud løsning for leverandørfaktura

“Vi havde brug for et system, der kunne modsvare vores vækst. Med Palette er det lige præcis, hvad vi har fået.”

Finn Rune Kristiansen
CFO i 4Service

Hurtigt i gang, let at anvende

Med Cloud-tjenester er implementeringsprocessen enkel, og du har stort set ikke behov for at trække på dine egne it-ressourcer. Sammen gennemgår vi opsætningen af jeres system for leverandørfakturaer. Hvis I er i tvivl, kan vi hjælpe til med råd og anbefalinger til best-practice. Med 25 år i branchen ved vi, hvad der fungerer i forhold til håndtering af leverandørfakturaer, og hvor I vinder mest på effektiviseringen.

Når systemet er sat op, er det let for alle virksomhedens brugere at logge ind og godkende deres leverandørfakturaer og tjekke op på kreditorerne. Med vores tidssvarende og brugervenlige interface, er der som regel ikke behov for efteruddannelse.

Kom hurtigt i gang med cloud løsning for leverandørfaktura

Top 5 fordele med systemet

Når man indfører et digitalt system til håndtering af leverandørfakturaer falder håndteringstiden, samtidig med at I øger kontrollen med hele processen. I følge vores kunder er der flere fordele:

  • Du sparer meget tid

  • Du får øget kontrol over hele godkendelsesflowet

  • Dine fakturaer bliver ikke væk

  • Du får mindre manuelt arbejde i din økonomiafdeling

  • Du får et brugervenligt system til alle i virksomheden

Bedre performance med Cloud-løsninger

Vi kan som leverandør garantere dig en bedre performance, når du vælger vores standardiserede Cloud-tjeneste. Det giver os fuld kontrol over softwaren, databasen , og hvordan de interagerer i forbindelse med håndteringen af en leverandørfaktura. Det er også trygt at vide, at drift, løbende vedligeholdelse og opgraderinger indgår i prisen og altid udføres af vores tekniske specialister.

Lagring i skyen er sikkert og kosteffektivt

Leverandører af Cloud-tjenester kan typisk investere større ressourcer i datasikkerhed, backup-rutiner og vedligeholdelse af systemerne, i sammenligning med, hvad mindre og middelstore virksomheder har råd til, hvis de vælger at gemme data lokalt på egne servere.

Du er velkommen til at læse mere om fordelene ved Cloud-tjenester i vores blogindlæg Smarte organisationer vælger SaaS-løsninger.

Bedre performance med cloud løsning for leverandørfaktura

Hvorfor bruge Palettes fakturasystem?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning får du let adgang både på og uden for kontoret. Godkend dine fakturaer på computer, tablet eller mobil.

Mere effektive processer

Et tidssvarende og effektivt system til automatiseret fakturahåndtering fra leverandører reducerer omkostningerne og skaber mere tid.

Øget kontrol

Umiddelbar kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelsesflow og smidigere månedsafslutninger.

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.