E-faktura øger kvaliteten og sparer tid

E-faktura er den mest effektive måde at modtage og overføre fakturainformation til Palette på. Fakturaerne bliver tilgængelige med det samme og skal hverken scannes eller fortolkes først. Med en digital faktura stiger den interne kontrol i takt med, at omkostningerne falder.

Palette samarbejder med Pagero om en række e-faktura tjenester.

E-faktura – sådan fungerer det

Palette samarbejder med Pagero om en række e-fakturatjenester. Dermed får du et 100 % digitalt flow af leverandørfakturaer direkte ind i Palette, hvor du er sikker på, at alle fakturainformationer og bagvedliggende data er af bedst mulig kvalitet.

De elektroniske fakturaer sendes i det ønskede format. De leverandører, som ikke kan levere elektroniske fakturaer, sender i stedet PDF- eller papirfakturaer, der efterfølgende konverteres til elektronisk data og leveres til Palette.

Ved at benytte Pagero får du adgang til et netværk af 2,5 mio. virksomheder verden over. Pagero har samtrafikaftale med et stort antal andre operatører på markedet og er godkendt access point i de lande, som har indført PEPPOL-standarden.

Fordele ved en digital faktura

Med en e-faktura minimerer du manuelt arbejde – især når du vil registrere alt information om indholdet på linjeniveau . Du eliminerer indlæsningsfejl, og der er ikke behov for verificering af oplysningerne. En online-faktura kommer hurtigere frem, hvilket gør en stor forskel, hvis du har udenlandske leverandører. Både sporbarheden og sikkerheden øges med e-faktura, og du minimerer negativ påvirkning af miljøet.

Fem hovedfunktioner:

  • Automatisk konvertering til og fra alle formater
  • Tjenester overholder lokale regler for arkivering, momshåndtering, etc.
  • Sikker kommunikation via krypteret netværk
  • Håndterer priskatalog, ordrer, ordrebekræftelse, leveringsmeddelelser, faktura og notifikationer
  • Transaktionshistorik på 90 dage

Send e-fakturaer med Pagero

Med Pagero kan du både modtage og sende e-fakturaer, uanset hvor i verden du driver din virksomhed.

Flere alternativer til elektronisk faktura

Selv om en digital faktura er den mest effektive metode til at registrere fakturainformation, så bliver mange ved med at scanne og tolke fakturaer af forskellige årsager. Det vil de gøre i mange år fremover. Vi anbefaler ReadSofts løsninger til scanning og tolkning af fakturaer – enten ReadSoft Online (Cloud-løsning) eller ReadSoft Invoices (installeret hos dig). Andre vælger at købe sig til servicen hos et scanningsbureau.

Kontakt os, så fortæller vi mere om de bureauer, vi anbefaler, og hvilke fordele og ulemper der er med servicen. Du kan også læse mere om fakturascanning her.

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkel adgang på og uden for kontoret. Godkend dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilen.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Direkte kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.

Kundecases

Sportmaster automatiserer deres Purchase to Pay-processer med Palette
Founded in 1979, SPORTMASTER is Denmark’s leading chain of sporting goods retailers.
Hartela automates the purchase-to-pay process with Palette
Hartela is a Finnish family-run business established in 1942, specializing in building homes, offices and industrial buildings.
Clas Ohlson Automates AP with Palette
One of Sweden’s best-known retailers, Clas Ohlson, operates around 200 physical stores in Sweden, Finland, Norway, Germany, and England.

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.