Fakturahåndtering til Microsoft Dynamics AX

Automatiser hele processen med Palettes gnidningsfri integration

Quote from Palette customer
Automatiseringen med Palette giver os mere tid, og med integrationen til AX ved vi med sikkerhed, at alt er i orden hele vejen.

Jan Skarner, Head of Business Navigation, Clas Ohlson

Elektronisk fakturahåndtering i verdensklasse til Microsoft Dynamics AX

Elektronisk fakturahåndtering i verdensklasse til Microsoft Dynamics AX

Palettes løsning til elektronisk fakturahåndtering kan nemt og enkelt integreres med dit eksisterende økonomisystem. Brug vores standardintegration til Microsoft Dynamics AX og få automatiseringen i dit kreditorbogholderi op på et nyt niveau. Udvekslingen af data mellem dit økonomisystem og Palette sker i realtid. Du forenkler arbejdsprocesserne i økonomisystemet og sparer meget tid.

Det er typisk besværligt at håndtere leverandørfakturaerne i økonomisystemet, og der er en hel del manuelt rutinearbejde forbundet med registrering, kontrol, betaling og bogføring. Det slipper du for, når du investerer i en skræddersyet løsning til elektronisk fakturahåndtering. Rutinerne bliver effektive, digitale og automatiserede.

 

Fordelene ved at integrere Palette i Dynamics AX:

 • Du får større fleksibilitet i opsætningen af godkendelsesflowet
 • Det bliver enklere at kontrollere overholdelse af godkendelsesregler og prokura
 • Du kan lettere søge efter fakturaer
 • Du får en lavere håndteringsudgift pr. faktura
 • Du får en hurtigere håndteringstid
 • Dine transaktioner overføres automatisk til økonomisystemet
Integration i Microsoft Dynamics AX

Integration i Microsoft Dynamics AX

Hentes fra økonomisystemet

 • Leverandører
 • Kontoplan
 • Projekt
 • Omkostningscenter
 • Objekter/dimensioner
 • Indkøbsordrer
 • Leveringer
 • Kvittering for bogføring af faktura
 • Momskoder

Data som overføres fra Palette til Microsoft AX:

 • Fuld kontering og bogføring af både omkostnings- og indkøbsordrefakturaer
 • Link til faktura i Palette
 • Periodisering
 • Anlæg

Læs mere om vores integration i Microsoft Dynamics AX

Download vores faktaark, og læs mere om integrationen i Dynamics AX. Faktaarket er på engelsk.

Faktaark AX integration
Sådan fungerer elektronisk fakturahåndtering till Microsoft Dynamics AX

Elektronisk fakturahåndtering – helt kort

Du kan udføre din samlede kreditorstyring automatisk i Palette i stedet for – som nu – manuelt i dit økonomisystem. Udover at fakturaerne bliver bogført på de rigtige konti, projekter og omkostningscentre eller andre objekter/dimensioner, kan du periodisere og vælge, i hvilken periode fakturaerne skal bogføres.

Scanning og fortolkning af fakturaerne

Det første led i den daglige håndtering af leverandørfakturaer er dataafløftningen. Her har du forskellige muligheder: Du kan vælge at scanne og indtaste fakturaerne selv, alternativt kan du købe dig til servicen. Vi anbefaler Readsofts software, hvis I vil scanne selv. Hvis I vil have andre til at gøre det for jer, bør I bruge et lokalt scanningsbureau (kontakt os, så fortæller vi mere om bureauer i det/de lande, du modtager fakturaer fra).

Digitalt godkendelsesflow

Når evt. fysiske fakturaer er scannet og fortolket, PDF-fakturaer er fortolket, og e-fakturaer er modtaget, kan du se fakturaerne i Palette. Fakturaen sendes automatisk videre i henhold til jeres foruddefinerede godkendelsesflow. Systemet konfigureres, så langt de fleste fakturaer automatisk bliver sendt til den rette godkender på baggrund af leverandør, reference og/eller varetype. Fakturaerne konteres og godkendes i henhold til jeres interne godkendelsesregler.

Automatiser konteringen

For at gøre jerers arbejde endnu smidigere findes der flere måder at automatisere konteringen på. I Palette kan du fastsætte regler for konti og dimensioner med udgangspunkt i de enkelte leverandører. På den måde konteres fakturaerne automatisk og skal herefter blot gennemses og godkendes. Palette indeholder også en avanceret matchingfunktion, som automatisk matcher fakturaen med indkøbsordre, kontrakt eller reference. Læs mere om ordrematching og matching af tilbagevendende faktura på baggrund af en aftale.

Det er også muligt at integrere en AI-motor i Palette, som udfører kontering på baggrund af historiske data fra økonomisystemet. Læs vores guide om kunstig intelligens i økonomiafdelingen.

 

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.