Integration til over 50 økonomisystemer

Palettes løsning til fakturaadministration er udviklet til nem integration i dit eksisterende økonomisystem.

Quote from Palette customer
Vi har opnået en integrationsløsning, der er helt fænomenal, og hvor det i dag er umuligt at betale til den forkerte leverandør eller det forkerte beløb. Resultatet blev langt bedre, end hvad vi havde kunnet forestille os.

Jan Skarner, Head of Business Navigation, Clas Ohlson

integration økonomisystem

Smidig integration i økonomisystemet

Palette integreres nemt i diverse virksomheds-, økonomi- eller indkøbssystemer og er et fleksibelt supplement til de eksisterende it-systemer, der allerede eksisterer i organisationen.

Sådan fungerer integration i Palette

Palettes løsning til fakturaadministration er helintegreret i dit eksisterende økonomi- eller virksomhedssystem. Det indebærer, at alt, du foretager dig i Palette, automatisk overførsel til økonomisystem uden manuel indgriben.

Vi henter også automatisk indstillinger fra økonomisystemet til de nødvendige registre med henblik på at kunne bogføre en faktura, f.eks. leverandørregister, kontoregister og valutaer. Når fakturaen efterfølgende konteres og gøres klar i Palette, overføres den direkte til økonomisystemet af hensyn til betaling.

Kom hurtigt i gang med standardiseret integration

Palette har allerede standardiserede integrationsløsninger til mere end 50 af verdens førende økonomisystemer, hvilket gør det hele lettere for dig, der skal i gang med at benytte vores system. Integrationsprojekter kan ta flere måneder, men en integration i Palette er som er som regel klar efter nogle få dage.

Palette passer perfekt ind i jeres eksisterende økonomisystem

Dynamics 365 logo
Visma control logo
Visma Net logo
Visma eekonomi logo
Garp logo
Sage X3
SAP Business One logo
SAP R3 logo
3-vejs-integration

Trevejsintegration af hensyn til komplet P2P

Hvis du vælger at automatisere hele processen fra indkøb til betaling, kan det også være interessant at integrere Palette i det eksisterende indkøbssystem. På den måde bliver det muligt at matche fakturaerne manuelt. Hvis fakturaen passer til bestillingen, overføres den automatisk til forretningssystemet af hensyn til betaling – uden yderligere manuel indgriben. Data kontrolleres og overføres mellem tre forskellige systemer – helt automatisk!

Palette kan integreres i ét eller flere eksterne indkøbssystemer, og parallelt hermed kan du bruge Palettes indkøbsmodul til de indirekte køb. Således kan alle virksomhedens indkøbs matches automatisk, hvilket naturligvis skaber en kæmpemæssig effektivitetsgevinst for hele organisationen. Læs mere om indkøb i Palette

Fordele ved en nicheløsning til fakturaadministration

Brug af forretningssystemet til håndtering af virksomhedens indirekte indkøb og tilhørende fakturaadministration resulterer ofte i en tung proces. Få økonomi- og virksomhedssystemer er skabt til denne proces, og kompromiserne kan blive omfattende.

Mange virksomheder oplever, at de få mest mulig effekt af et separat system, der blevet opbygget og tilpasset med henblik på at effektivisere håndtering af leverandørfakturaer – i kombination med fleksibel integration i eksisterende forretningssystemer. Læs mere i vores blogindlæg Enkel ERP-integration til P2P

Mere om purchase to pay