Automatiser dine leverandørfakturaer

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med vores skytjeneste til automatiseret administration af leverandørfakturaer.

Quote from Palette customer
We had high expectations that we would get a really good solution and we have absolutely got it. Our expectations have been incorporated

Jan Skarner, Head of Business Navigation, Clas Ohlson

leverandørfakturaer

Håndter dine leverandørfakturaer i skyen

I dag vælger de fleste af vores kunder fakturaadministration som skytjeneste i stedet for traditionel lokal installation. Fordelene ved nutidens moderne skytjenester er mange. Som kunde slipper du for at skulle investere i hardware, og den store indledende licensomkostning udebliver også. I stedet får du en fleksibel abonnementstjeneste med faste månedlige omkostninger, og som tilpasses efter dit fakturavolumen. Når virksomheden vokser, er det enkelt at opskalere en eksisterende løsning.

Hurtigt i gang – nem at bruge

Med skytjenester bliver implementeringsprojektet minimalt, hvilket også er gældende for behovet for egne it-ressourcer. Sammen gennemgår vi, hvordan systemet skal konfigureres. Hvis I er i tvivl, kan vi hjælpe til og give råd og anbefalinger iht. best practise. Efter 25 år i branchen ved vi, hvad der fungerer, og hvad, der giver de største effektivitetsgevinster hos vores kunder.

Når systemet er blevet konfigureret, er det enkelt for alle virksomhedens brugere at logge på og attestere fakturaerne. Med vores moderne og brugervenlige grænseflade er der som regel ikke brug for undervisning.

 

Kontering av leverantörsfakturor på surfplatta

De vigtigste fem gevinster ved systemet (ifølge vores kunder):

  • Man sparer meget tid
  • Forøget kontrol over hele atteststrømmen
  • Fakturaer forsvinder ikke
  • Mindskning af manuelt arbejde hos økonomiafdelingen
  • Brugervenligt system
Yderligere muligheder:

Kontrakt

Kontrakthåndtering med bedre kontrol, hurtigere flow og mindsket manuel håndtering. Gør kontrakter og dokumenter søgbare med vores digitale kontraktdatabase.

Bestillinger

Effektivisér indkøbsprocessen ved at købe de rette varer, fra den rette leveradører til den rette pris. Få kontrol over de indirekte omkostninger allerede idag.

E-faktura

Modtag e-fakturaer direkte i Palettes løning, så bliver håndteringen af leverandørfakturaerne endnu mere effektiv. På indkøbssiden får I mere anvendelig data.

Ordermatching

Med automatisk ordrematching knyttes leverandørfakturaen til den rette indkøbsordre uden manuel håndtering.

Attest og afvigelseshåndtering

Automatisér selskabets leverandørfakturaer med palette. Godkend kun afvigelserne og spar masser af tid i økonomi- og indkøbsafdelingerne.

Omkostningsanalyse

Med vores værktøj til omkostningsanalyse får I svaret på, hvad I behøver for at opnå en højere omkostningseffektivitet.

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.

Forbedret ydeevne med skytjenester

Forbedret ydeevne med skytjenester

Som leverandør kan vi garantere dig for bedre ydeevne, når du vælger standardiserede skytjenester. På den måde opnår vi fuld kontrol over software og lagringsplatform, og hvordan disse samvirker. Det giver også tryghed at vide, at drift, løbende vedligeholdelse og opgradering indgår i prisen og altid udføres af vores tekniske specialister.

Skylagring er sikkert og omkostningseffektivt

Leverandører af skytjenester har som regel større ressourcer til investering i datasikkerhed, backupadministration og systemvedligeholdelse sammenlignet med det, som små og mellemstore virksomheder har til rådighed, når de vælger at lagre data lokalt på egne servere.

 

Læs mere om, hvad vores kunder synes