Gør processen enklere med vores løsninger

Vi hjælper dig med at automatisere de finansielle processer – fra indkøb til betaling. Gør din fakturahåndtering enklere, og byg efterfølgende videre på med indkøbssystemer og ordrematchning.

Hvorfor bruge Palette?

Bedre tilgængelighed

Med vores løsning opnår du enkelt adgang på og uden for kontoret. Attester dine fakturaer på computeren, tabletten eller mobilenheden.

Mere effektive processer

Et moderne og effektivt system til administration af leverandørfakturaer reducerer omkostningerne og frigør mere tid til andet i jeres organisation.

Mere kontrol

Øjeblikkelig kontrol over alle fakturaer uanset status giver dig godt overblik, hurtigere godkendelse og fleksible månedsafstemninger.

quote
Med Palette vil vi kunne fordoble antallet af leverandørfakturaer uden behov for ansættelse af mere personale!

Finn Rune Kristiansen, CFO, 4Service Gruppen AS

indkøbssystem og elektronisk fakturahåndtering

Elektronisk fakturahåndtering

Vores løsning til fakturahåndtering er moderne og velforberedt til fremtidens behov. Attester jeres fakturaer fra alle typer enheder – fra mobiltelefon til tablet. Hvorfor overhovedet godkende? Opret regel for automatisk kontering og attestering af tilbagevendende fakturaer. På den måde får I tid til mere underholdende og værdiskabende arbejdsopgaver.

  • Reducer omkostningerne med op til 80 %
  • Spar tid igennem automatisering
  • Adgang overalt

Bedre kontrol og hurtigere procedurer

Med digital fakturahåndtering samles alle indgående fakturaer på ét sted. Procedurerne automatiseres i videst mulige omfang, når det er muligt, uanset hvilket format fakturaen leveres i – e-faktura, scannet papirfaktura eller PDF sendt via e-mail. Det bliver enkelt at søge efter en faktura, se hvor i virksomheden, den befinder sig, og kontrollere dens status.

 

 

Fakturahåndtering
quote
Systemet er selvlærende, og vi slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken hver dag. Det indebærer, at vi får tid tilovers til andre ting

Eva Petré Rege, reskontrochef, Coor Service Management

Indkøbssystem og ordrematchning

Indkøbssystemer og ordrematchning

Hvis virksomheden håndterer tusindvis af leverandørfakturaer hver måned, er det en god idé at løfte automatiseringen til næste niveau. Med vores helhedsløsning til purchase-to-pay automatiseres også indkøb, aftaleadministration, ordrematchning og udlæg.

  • Frigør ressourcer inden for økonomi og indkøb
  • Reducer dine indkøbsomkostninger
  • Skab effekt på bundlinjen

Attester indkøbsordren – ikke fakturaen

Med vores løsning bliver det enkelt for personalet at bestille de rette varer, fra den rette leverandør og til den rette pris. Den webbaserede grænseflade kan sammenlignes med en moderne webshop. Attester indkøbsordrerne, hvorefter systemet automatisk matcher fakturaen, der efterfølgende kan overgå til betaling med det samme. Du opnår kontrol over omkostningerne, allerede inden de opstår, og eliminerer dobbeltarbejde.

Purchase to Pay
Yderligere muligheder:

Kontrakt

Kontrakthåndtering med bedre kontrol, hurtigere flow og mindsket manuel håndtering. Gør kontrakter og dokumenter søgbare med vores digitale kontraktdatabase.

Bestillinger

Effektivisér indkøbsprocessen ved at købe de rette varer, fra den rette leveradører til den rette pris. Få kontrol over de indirekte omkostninger allerede idag.

E-faktura

Modtag e-fakturaer direkte i Palettes løning, så bliver håndteringen af leverandørfakturaerne endnu mere effektiv. På indkøbssiden får I mere anvendelig data.

Ordermatching

Med automatisk ordrematching knyttes leverandørfakturaen til den rette indkøbsordre uden manuel håndtering.

Attest og afvigelseshåndtering

Automatisér selskabets leverandørfakturaer med palette. Godkend kun afvigelserne og spar masser af tid i økonomi- og indkøbsafdelingerne.

Omkostningsanalyse

Med vores værktøj til omkostningsanalyse får I svaret på, hvad I behøver for at opnå en højere omkostningseffektivitet.

Kunder

Blandt vores kunder finder man både store som små virksomheder og organisationer i alle brancher. Her er nogle af dem.
Internationella Engelska skolan logo
Coor Service Management logo
Clas Ohlson logo
Handelsbanken logo white background
JC Decaux Logo