Palette Support

Palettes support når du nemmest via onlineportalen Palette Helpdesk. Du skal bruge et brugernavn og en adgangskode til at logge på.

Lokal support og ekspertise

Helhedsansvar helt fra begyndelsen

Vores erfarne projektleder og implementeringskonsulenter støtter dig i løbet af integrationen af Palette og henviser dig efterfølgende til supportafdeling. Læs mere om implementering

Støtte til effektivisering af processer

Vi er en global aktør, der tilbyder lokal support på flere forskellige sprog. I vores onlineportal kan du registrere sager døgnet rundt. Kontakt supporten

Customer Service Manager

Med vores CSM-tjeneste får du en dedikeret servicechef, der er systemspecialist og kan hjælpe dig med at tilpasse processerne til netop din virksomhed. Læs mere om CSM

Palette Helpdesk

Maksimer investeringen med vores support

Vi ser gerne, at vores kunder for mest muligt ud af deres softwareinvesteringer. Af samme årsag råder vi over kompetente og engagerede supportmedarbejdere, der hjælper dig med at bruge vores løsning på bedst muligvis.

Global supportfunktion med lokalt kontaktcenter

Palettes support bemandes med systemspecialister, der har lang erfaring med arbejde for Palette. Vi har en global supportafdeling med lokale medarbejdere, hvilket indebærer, at din kontakt med supporten som regel finder sted på svensk (hvis du ikke vælger et andet sprog). Samtidigt eksisterer der et globalt netværk bestående af produktspecialister, der kan støtte hinanden ved behov. Vi tilbyder support på alle nordiske sprog samt på engelsk.

Norden er langt fremme, når det drejer sig om elektronisk fakturaadministration – så for os er det en selvfølge, at udviklingen af Palette skal finde sted her. Vores udviklingsafdeling arbejder i Sverige og befinder sig tæt på vores største supportafdelinger såvel som tusindvis af kunder, hvis der skulle dukke komplekse problemstillinger op.

Kontakt vores support
Yderligere muligheder:

Kontrakt

Kontrakthåndtering med bedre kontrol, hurtigere flow og mindsket manuel håndtering. Gør kontrakter og dokumenter søgbare med vores digitale kontraktdatabase.

Bestillinger

Effektivisér indkøbsprocessen ved at købe de rette varer, fra den rette leveradører til den rette pris. Få kontrol over de indirekte omkostninger allerede idag.

E-faktura

Modtag e-fakturaer direkte i Palettes løning, så bliver håndteringen af leverandørfakturaerne endnu mere effektiv. På indkøbssiden får I mere anvendelig data.

Ordermatching

Med automatisk ordrematching knyttes leverandørfakturaen til den rette indkøbsordre uden manuel håndtering.

Attest og afvigelseshåndtering

Automatisér selskabets leverandørfakturaer med palette. Godkend kun afvigelserne og spar masser af tid i økonomi- og indkøbsafdelingerne.

Omkostningsanalyse

Med vores værktøj til omkostningsanalyse får I svaret på, hvad I behøver for at opnå en højere omkostningseffektivitet.

Quote from Palette customer
Palette had a clear and realistic project plan, and it was evident that they had carried out projects of this size and complexity previously.

Eva Petré Rege, Head of AP & AR, Coor Service Management