Sportmaster automatiserer deres Purchase to Pay-processer med Palette

Udfordringen
I forbindelse med opdateringen af deres tidligere forældede ERP-system var tidspunktet ideelt for Sportmaster til implementering af en ny P2P-løsning, der problemfrit kunne integreres med deres øvrige forretningssystemer og strømline deres faktura- og indkøbsprocesser. Palettes modulopbyggede P2P-løsning gjorde det muligt for Sportmaster at få opfyldt deres behov for automatisering her ocg nu og opnå fleksibilitet til at imødekomme fremtidige krav. Desuden kunne Palette levere implementeringen i afbalancerede faser for at matche udviklingen af den nye ERP-løsning.

Løsningen i brug
Sportmaster implementerede PaletteArena inklusive modulerne PaletteInvoice med e-faktura, PaletteOrdermatching, PaletteContract og PaletteMobile. Hos Sportmaster, der implementerede den nyeste version af Microsoft Dynamics AX, måtte Palette tilpasse en ny, skræddersyet integration, som blev leveret med succes for at kunne sikre en problemfri implementering.

Client Information

Kunde:  Sport Denmark A/S (SPORTMASTER)

Branche:  Detailhandlen

Land:  Denmark

ERP:  Dynamics AX2012 R3

Antal fakturaer/år:  60000

Ansatte:  4000

Automation:  Fakturahåndtering, kontraktstyring, 3-vejs-match mellem varemodtagelse, ordre og fakturalinier samt mobilgodkendelse.

PaletteOrdermatching skaber effektivitet

“PaletteOrdermatching kan effektivt matche vores varemodtagelse med indkøbsordrer og fakturaer på linieniveau. Til afvigelseshåndteringen har vi opstillet regler, som sikrer en optimal effektiv indgriben. Korrekte fakturaer, som udgør hovedparten af vores indkøbsfakturaer, bliver automatisk godkendt og overført til vores ERP-løsning.”

“Som den største sportskæde i Danmark modtager vi et stort antal elektroniske fakturaer direkte fra topmærker som f.eks. Nike, Adidas, Hummel og Select, hvilket yderligere har styrket leverancesikkerheden til vore 100 butikker”, fortæller René Faurskov, Finance Manager, Sportmaster.

”Palettes P2P-løsning har gjort det muligt gennem automatisering at optimere vores fakturaprocesser, og samtidig har vi skabt grundlaget for yderligere forbedringer. ”

René Faurskov, Finance Manager i Sportmaster

Hjælpen er altid lige ved hånden

“Da vi implementerede Palettes løsninger samtidig med vores nye ERP-system, ønskede vi at teste alle aspekter af de moduler, vi havde valgt. Vi blev hastigt aktive brugere og henvendte os til Palette med en lang række spørgsmål i implementeringsfasen. Palette hjalp os hurtigt med at forbedre vores anvendelse af hvert modul og opnå maksimal effektivitet. Support var til hver en tid tilgængelig. Dette gav os ro i sindet og forbedrede hele brugeroplevelsen, samtidig med at vi i en fart kom i gang med at benytte løsningen. Desuden sikrer Palette, at vi altid har adgang til deres danske support under den daglige drift”, siger René Faurskov, Finance Manager, Sportmaster.

Vær på forkant med PaletteMobile & PaletteContract

I Sportmasters travle butikker var der behov for, at butikscheferne kunne godkende indgående fakturaer uden brug af en PC’er i baglokalet. Med implementeringen af PaletteMobile er det nu muligt at behandle og godkende ordrer og fakturaer smidigt og effektivt via deres mobil uden at forlade butikken og således få mere tid til at tage sig af kunderne.

Download kundecase gratis

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.