Perryman ser store fordele i automatiseret fakturahåndtering

The Perryman Company fremstiller titaniumprodukter til industrivirksomheder, som bruges inden for en række områder, fx medicinteknik, flyindustrien samt bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden har hovedkontor i Houston, Pennsylvania, USA.

Virksomheden havde udfordringer med at håndtere leverandørfakturaer på en effektiv måde. Man havde implementeret en digital løsning til datafangst, men var ikke tilfreds med resultatet.

The Perryman company logotype

Kunde information

Kunde:  The Perryman Company

Branche:  Produktion – metalindustri

Område:  USA

Økonomisystem:  Aptean

Antal fakturaer/år:  25.000

Antal brugere:  300 i hele organisationen

Automatisering:  Scanning og tolkning af fakturaer, godkendelsesflow, fakturamatchning og kontraktstyring.

Perryman automatiserer scanning, tolkning og matchning af fakturaer med Palette

Udfordringen

Perryman håndterer ca. 25.000 leverandørfakturaer om året og arbejder i det Cloud-baserede økonomisystem Aptean.

Tidligere brugte man betydeligt tid på manuel registrering af fakturainformation, hvilket gjorde processen langsom. Desuden genererede det manuelle aspekt en hel del fejl, og i visse tilfælde forsvandt fakturaer. Efter at have forsøgt sig med første softwareunderstøttede proces, besluttede man sig for at se sig om efter et andet system, som bedre matchede virksomhedens kompleksitet.

Perryman kontaktede Palette med ønsket om at få en mere effektiv systemunderstøttelse på plads, som også kunne afhjælpe de problemer, man oplevede med scanning og tolkning af fakturaerne.

Med Palette fik Perryman også adgang til flere tillægsmoduler, som reducerer arbejdsbyrden i økonomiafdelingen yderligere.

“Med Palette digitaliseres alle leverandørfakturaer direkte ved ankomst og havner i indbakken i Palette, som er enkel at overskue. Automatiseringsgraden for datafangsten ligger på 95 %.”

Ordrematchning

Automatisk fakturamatchning med indkøbsordre har givet Perryman en proces, som kører helt uden manuel håndtering. Nu er det kun eventuelle afvigelser, der skal håndteres af personalet.

Kontraktmatchning

Palettes modul til kontraktstyring gør det muligt også at automatisere matchning af tilbagevendende fakturaer såsom leje, leasing og andre abonnementstjenester. Ved at registrere og få godkendt selve kontrakten, kan periodens fakturaer efterfølgende matches og håndteres helt automatisk af systemet – så længe de ikke afviger fra kontrakten.

I kontraktmodulet er der også funktioner for automatiserede notifikationer vedrørende fornyelse, genforhandling eller opsigelse, så disse vigtige skæringsdatoer ikke bliver glemt.

Med Palette fik Perryman også adgang til flere tillægsmoduler, som reducerer arbejdsbyrden i økonomiafdelingen yderligere
Perryman fremstiller titaniumprodukter til industrivirksomheder

Download hele kundecasen

Download og læs kundecasen som PDF. Det er helt gratis!

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer.