Vil du være med?

Vi har altid plads til kompetente og dygtige mennesker. Vi går ind for mangfoldighed, og derfor søger vi medarbejdere med forskellige baggrunde, erfaringer og perspektiver.

Arbejd hos os

Palette Software er markedsleder inden for elektronisk håndtering af leverandørfakturaer. Vi har selv udviklet vores løsninger Palette og Centsoft. Vi er stolte over vores motiverede og kompetente kolleger, som er afgørende for vores fortsatte fremgang og ekspansion!

Multikulturel virksomhed

Palette Software er en multikulturel virksomhed. Vi er overbevist om, at forskellige baggrunde, erfaringer og perspektiver giver et bedre arbejdsklima for vores ansatte og en bedre service for vores kunder. Vi stiller store krav til dem, vi rekrutterer, og du som ansat kan stille store krav til os som arbejdsgiver. Det er en høj prioritet for os at kunne tilbyde gode udviklingsmuligheder i virksomheden og et stimulerende arbejdsklima, hvor du både trives og vokser.

Karriere på Palette Software - Arbejd hos os
Karriere på Palette Software - se vores ledige stillinger

Ledige stillinger

Se vores ledige stillinger.

Uopfordrede ansøgninger

Står dit drømmejob ikke på ovenstående liste? Skriv til os alligevel. Fortæl os, hvad netop du kan bidrage med til Palette Software. Så sørger vi for, at du bliver en del af vores netværk. Hvem ved? Måske er det lige præcis dig, der skal være vores kommende kollega? Send din uopfordrede ansøgning via e-mail. Glem ikke at besøge os på LinkedIn, hvor du finder mere information om Palette Software og os, der arbejder her.

Mit arbejde som systemudvikler i Palette er varieret. Jeg har mulighed for at arbejde med spændende kundeprojekter og samarbejde med mange dejlige mennesker.

Joni Backsten
Team Leader, System Development i Palette Software

Vil du være med?