Fakturahåndtering til ejendomsselskaber

Hvad ville du sige til at få automatisk momsberegning og mulighed for at følge fakturaflowet i samtlige selskaber samtidigt? Palettes løsning har mange funktioner, som letter håndteringen af leverandørfakturaer for ejendomsselskaber.

250.000+ brugere

Mere end 2 500 kunder over hele verden

Derfor vælger ejendomsselskaber Palette

For godt 20 år siden udviklede Palette vores allerførste løsning for elektronisk fakturahåndtering ud fra et ejendomsselskabs ønsker. I dag har vi over 300 kunder inden for ejendomsbranchen.

Vores løsning har avancerede funktioner for projekt- og momshåndtering samt styring af flere selskaber . Få en “håndfri” proces til jeres leverandørfakturaer, og tag jer kun af evt. afvigelser.

Løsningen tilbydes som en smidig Cloud-tjeneste og er skalerbar ift. jeres behov her og nu, og jeres skiftende behov i fremtiden.

 

Få et brugervenligt system

Giv jeres medarbejdere mulighed for at godkende fakturaer via computer, mail eller mobil. Med vores brugervenlige interface bliver det nemt for alle at gøre det korrekt!

Lang erfaring

Vores løsning er udviklet over 20+ år i tæt samarbejde med vores kunder i ejendomsbranchen.

Projektstyring

Opsæt godkendelsesflow og automatisk kontering baseret på projekter.

Styring af flere selskaber

En bruger kan få adgang til flere juridiske enheder, det er nemt at tilføje flere efter behov.

Flere godkendere

Mange fakturaer repræsenterer store beløb og kræver derfor kontrol og godkendelse fra flere personer. Det er let at håndtere i Palette.

Smidig integration med jeres økonomisystem

Integration med Dynamics AX

Få fordel af vores smidige integration med AX. Indkøbsordrerne fra AX importeres i Palette, hvor fakturamatchning og godkendelse klares helt automatisk.

Integration med Dynamics NAV

Integrér Palette med Navision, og tag automatiseringen af jeres leverandørfakturaer til næste niveau. Dataflowet mellem systemerne sker i realtid.

Integration med Business Central

Palette kommer med en standardintegration med Dynamics 365 Business Central. Fakturadata udveksles mellem systemerne i realtid.

Integration med D365FO

Få fordel af vores smidige integration med D365 for Finance and Operations. Indkøbsordrerne importeres i Palette, hvor fakturamatchning og godkendelse klares helt automatisk.

Fakturaindlæsning

Palette modtager fakturaer i flere forskellige formater: Scannede papirfakturaer, PDF og e-faktura. Fakturainformationen indlæses og tolkes automatisk. Link til den originale faktura er en del af godkendelsesflowet.

Godkendelsesflow

Palette distribuerer fakturaerne i jeres forudbestemte godkendelsesflow med udgangspunkt i projekt, leverandør, omkostningscenter og beløb. Det er let at tilføje personer til godkendelsesflow efter behov.

Automatisk fakturamatchning

Lad systemet matche fakturaer med indkøbsordrer, kontrakter eller leverancer. Hundredvis af fakturalinjer kan matches på få sekunder, hvilket sparer regnskabsafdelingen for meget tid.

Automatisk fakturamatchning
Kontraktstyring med Palette

Kontraktstyring

Brug vores kontraktmodul, og match tilbagevendende fakturaer med kontrakter. Systemet sender en notifikation, når kontrakten skal genforhandles, fornyes eller opsiges.

Vi kunne hurtigt konstatere, at Palette skulle være vores næste system, da vi så bredden af funktionalitet i løsningen og det gode samarbejde mellem vores ERP-leverandør og Palette.

Özlem Sener
Systemansvarlig for Palette i Peab Fastighetsutveckling

PEAB håndterer 15.000 flere fakturaer om året

Peab er en førende nordisk bygge- og ingeniørvirksomhed med over 15.000 medarbejder og 5,75 mia. $ i omsætning.

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os, hvilke udfordringer I har

Tilpasset til ejendomsselskaber

Palette har fra starten haft kunder inden for ejendomsbranchen. I løbet af godt tyve år er løsningen derfor blevet udviklet med fokus på de ønsker, der er kommet fra disse kunder. Fx avanceret funktionalitet for projektstyring, momshåndtering og styring af flere selskaber.

Løsningen har en veludviklet matchningsmotor, som automatisk matcher leverandørfakturaer med indkøbsordrer, kontrakter eller referencer.

Det webbaserede interface gør det nemt at logge ind, uanset hvor man befinder sig. Det gælder også hjemmekontoret (der behøves ikke VPN ) og forretningsrejser. Godkendelse af fakturaer kan foretages direkte på mobilen eller via mail.

En anden fordel med Palette er, at en og samme kunde kan have et ubegrænset antal bruger og selskaber – uden ekstraomkostninger.

Palettes løsning er designet til integration med dit eksisterende økonomi- og/eller indkøbssystem. Nu tilbyder vi standardintegrationer til ca. 40 økonomisystemer på markedet.