palette partnerkonference

Palette Partnerkonference i Spanien

Sidste uges årlige Palette partnerkonference blev afholdt i Spanien. Denne inspirerende begivenhed blev afholdt på Le Mas Sant Joanet storslået landsted fra det 16. århundrede – i Catalonien på den smukke Costa Brava kyst. Mansionet forvaltes af Chateauform, som er en garanti for en hjemlig og hyggelig atmosfære.

De fleste inviterede var Palette videresalgspartnere fra forskellige europæiske og nordiske lande. Vi havde også den ære at byde velkommen til nogle få langdistancegæster fra USA og Australien.

I to dage lyttede vi til interessante præsentationer om aktuelle og fremtidige tendenser inden for indkøbssektoren.

Talere ved partneren konferencen

Vores hovedtaler, Atle Skjekkeland fra AIIM (Association for Information and Image Management), talte om kunstig intelligens og hvordan den nye teknologi vil ændre arbejdsmiljø og øge automatiseringen i den finansielle sektor.

P-G Berndtsson, Head of Product hos Palette, præsenterede vores P2P product suite PaletteArena roadmap og den nye funktionalitet, der vil blive frigivet allerede næste år. En del af hans præsentation var dedikeret til GDPR (General Data Protection Regulation) og hvordan denne nye lovgivning vil påvirke udviklingen af softwaren. Nyt salgsmateriale vedrørende Palettes ERP Integration løsning, blev også udgivet.

Converga, Finlands Barona Group og Versowood Oy samt US Farathane delte deres erfaringer med at indføre AP Automation og Procure-to-Pay-software fra Palette.

Årets Palette Partner

I år var den britiske virksomhed Stratas Business Solutions den velfortjente vinder af prisen, motiveret af “deres engagement med Palette Software for at udvikle sin rådgivning om Palette Purchase to Pay“. Mere information om prisen kan findes her.

Partner konference åbent forum

Torsdag eftermiddag blev arrangementet afrundet med et åbent forum hvor mange nye ideer blev diskuteret.

Hos Palette vil vi gerne takke alle deltagere, såvel som indlægsholderne, for at deltage med os i denne sjove og uddannelsesmæssige begivenhed. Vi er så glade for, at I alle kom og delte disse dage med os!