Årets Palette Partner 2017

Årets Palette partner 2017

 

Palette har kåret Stratas Business Solutions som årets Palette partner.

Om Stratas Business Solution

Stratas Business Solutions blev grundlagt i 2013 og har specialiseret sig i strømlining og automatisering af forretningsprocesser. Stratas blev udnævnt af Palette Software som Premier Partner for Storbritannien tidligere i år. Ved at indarbejde moduler fra Palette Software’s produktpakke PaletteArena 6.5 i sin Data Forge-platform, kan Stratas tilbyde et nyt niveau af forretningsprocessautomatisering inden for økonomifunktionen.

Motivation for kåringen

De har skilt sig ud og udmærket sig på alle områder fra forretningsudvikling til levering. Fra en opstart af et nyt forretningsområde uden eksisterende kundebase har denne partner lyttet og engageret sig i Palette Software for at udvikle sin rådgivning om Palette Purchase to Pay.

De har tilpasset deres eksisterende industrielle færdigheder med specifik PaletteArena kapacitet og fokuseret på at udvikle tre vertikale forbindelser for at muliggøre hurtig implementering. Til dato har de en meget stærk pipeline, og de har også sikret fem nye ordrer til at levere nøglefærdige P2P-løsninger bygget omkring PaletteArena mod hård etableret konkurrence.

Palette Partner Summit

Udnævnelsen skete under Palette årlige internationale partner arrangement, som i år blev fejret i landsbyen L’Escala, Costa Brava, Spanien.

På billedet ses: Petter L. Hansen (Palette Software), Johan Harrysson (Palette Software), David Wilson (Stratas Business Solutions), Matt Brown, (Stratas Business Solutions) og Douglas Embleton (Palette Software).