Palette har som Microsoft Gold Partner arbejdet med AX ERP og Dynamics 365 så langt tilbage som AX 2.5

Nem fakturahåndteringsløsning til AX ERP og Dynamics 365

April 28, 2021/in Fakturahåndtering

I over 20 år har vi hos Palette hjulpet vores kunder med at forenkle fakturahåndteringen. Alle vores kunder har et eller flere ERP-systemer tilsluttet vores løsning gennem systemintegration. Vores løsning håndterer og automatiserer accounts payable-processen og imødekommer dermed problemerne med processering af fakturaer i ERP-systemet.

Fleksibel abonnementsordning

Mange af vores kunder har undersøgt området og kan se fordelene i at have en selvstændig løsning til fakturaflows. Det, at de kan have ubegrænsede brugere, roller og virksomheder i en og samme løsning inden for samme abonnement, er en stor fordel. De fleste ERP-systemer tilbyder ikke en abonnementsordning, der kan matche den fleksibilitet.

Desuden kan kunderne, når de har en selvstændig løsning til fakturahåndtering, friholde løsningen fra alle større og mindre opdateringer i ERP-systemet. Der er ingen ekstra omkostninger og intet behov for at involvere eksterne konsulenter. Fakturaflowet kører bare!

Fakturaflowet kører bare!

Over årene har vores AX ERP og Dynamics 365 integration fulgt Dynamics AX-livscyklussen og har derfor udviklet sig i takt med de forskellige udgaver: AX 2.5, AX 3.0, AX 4.0, AX 2009, AX 2012

Integration til forskellige AX og Dynamics 365 versioner

Palette har som Microsoft Gold Partner arbejdet med AX og Dynamics 365 integration så langt tilbage som AX 2.5. Tro det eller ej, vi har såmænd stadig en stor multinational kunder, som fortsat bruger vores første integration aktivt.

Over årene har vores AX-integration fulgt Dynamics AX-livscyklussen og har derfor udviklet sig i takt med de forskellige udgaver: AX 2.5, AX 3.0, AX 4.0, AX 2009, AX 2012 – og hele vejen til den nuværende Dynamics 365 Finance and Operations, D365FO.

Fakturahåndtering AX – se videon

Sådan fungerer integrationen til AX og Dynamics 365 for Finance and Operations

Hurtig implementering, nem at opdatere og ingen forstyrrelser af ERP Microsoft Dynamics AX

Alle vores integrationer er bygget med udgangspunkt i Dynamics-standarderne, skrevet i Dynamics eget kodesprog X++ og frigivet i implementérbare pakker, som benytter Microsofts egen Lifecycle Service (LCS) teknologi.

Herudover tilføjer vores integration ingen speciallavede objekter eller flows i AX eller D365FO. Vi bruger blot standardobjekterne i hver Dynamics-version. Det eneste, vi tilføjer i Dynamics, er en Palette-menu, hvor integrationen kan konfigureres. Hverken mere eller mindre. Vi kan garantere en hurtig implementering, som er let at vedligeholde og opgradere, og som ikke vil forstyrre driften af ERP-systemet.I løbet af de sidste to år er interessen for vores D365FO-integration vokset betydeligt blandt vores AX-kunder. Det overrasker os ikke. AX2009 har ikke været supporteret i et stykke tid nu, og AX2012 nærmer sig den varslede afvikling i slutningen af 2021.

I løbet af de sidste to år er interessen for vores D365FO-integration vokset betydeligt blandt vores AX-kunder.

Risikoen ved ikke-supporterede ERP-versioner

Der er en lang række risici forbundet med at bruge en ikke-supporteret ERP-version. Fejl bliver ikke længere rettet af producenten, programrettelser og hotfixes bliver ikke længere planlagt, og der bliver færre og færre konsulenter og/eller medarbejdere, som ved noget de ikke-supporterede versioner. Så i realiteten bliver ERP-systemet holdt i live af dyrt indkøbte konsulenter og medarbejdere, som stadig har kendskab til systemerne. Når ERP-systemet officielt mister support, udgør systemet en disaster recovery-risiko for din virksomhed.

Når tidligere AX-versioner ikke længere supporteres, ser mange af vores eksisterende AX-kunder på muligheden for migrering til Dynamics 365 FO

Migrering til D365FO

Når tidligere AX-versioner ikke længere supporteres, ser mange af vores eksisterende AX-kunder på muligheden for migrering til D3665FO. De er glade for, at vi har styr på det og hurtigt og enkelt kan integrere Palette til den nyeste version.

Udskift fakturaflow-løsningen

Samtidig er der et markant antal nye kundeemner, som viser interesse for Palette, fordi deres eksisterende fakturaflow-løsning ikke allerede har mulighed for hurtig implementering og mature integration til D365FO. Mens de planlægger at flytte deres migreringsprojekter til D365FO, leder de samtidig efter nye muligheder for fakturaflow-løsninger. Før eller siden finder de Palette.

Få mere at vide om automatiseret håndtering af leverandørfakturaer

Med Palette kan I vedligeholde flere AX og Dynamics 365 versioner samtidig

Vedligehold flere AX-versioner

Palette tilbyder også større regionale og globale kunder mulighed for gradvis indfasning af migrering. Der er tale om større kunder, som rent logistisk ikke kan udskifte hele deres globale organisation til det nye D365FO på en gang. De har komplekse organisationer, som bliver nødt til at indfase migreringen og flytte region for region eller virksomhed for virksomhed. De skal have deres forretning kørende, mens de migrerer. Nedlukning af hele deres forretning for at flytte koncernen til D365FO er ganske enkelt ikke en mulighed.

Flere ERP-integrationer

På dette område giver Palette og løsningens evne til at håndtere flere ERP-integrationer stor værdi. Der er tilfælde, hvor kunder kører AX2.5, mens noget af organisationen kører på AX2009, samtidig med at de i en ikke så fjern fremtid vil migrere dele af deres organisation til D365FO. Palettes AP-løsning med vores standardiserede AX/D365FO-integrationer giver den fleksibilitet.

Hvad sker der, hvis en stor kunde opkøber en virksomhed, som har et ERP-system, der ikke er Dynamics? Intet problem. Palette kan håndtere over 50 forskellige ERP-integrationer, og vi tilføjer konstant nye ERP-systemer til listen over standardintegrationer.

Palette kan håndtere over 50 forskellige ERP-integrationer, og vi tilføjer konstant nye ERP-systemer til listen over standardintegrationer.

Skiftet fra AX til D365 Business Central er helt uproblematisk

I disse Covid-tider har det ikke været usædvanligt, at nogle af vores gamle AX-kunder rent faktisk nedskalerer og flytter fra store ERP-løsninger som Dynamics AX og Dynamics 365 FO til mindre cloud-løsninger som Dynamics D365BC (den nye cloud-baserede Navision). De kunder har været glade for at vide, at vi også tager os af dem og tilbyder integrationsløsninger til den nye Microsoft-platform. Med andre ord bakker Palette dig op i både gode og dårlige tider.

Få mere at vide om automatiseret fakturaflow til:

Dette har muligvis også din interesse

Fakturahåndtering

Automatisér leverandørfakturaer med Palette, så får du bedre kontrol, hurtigere flows og mindre manuel håndtering. Mere om fakturahåndtering

Fakturagodkendelse

Med foruddefinerede flows for godkendelse af fakturaer bliver processen og hurtig og effekt. Mere om fakturagodkendelse

Fakturamatchning

Med automatisk fakturamatchning med indkøbsordrer og kontrakter forsvinder stort set alle manuelle led i AP-processen. Mere om fakturamatchning

Er du klar til næste skridt?

Fortæl os om jeres udfordringer