Juha Väänänen taler om interne processer

Konkurrenceevne gennem interne processer

Vigtigheden af partnerskab ved ændring af it-systemer

Nyheder om økonomien har for nylig vist tegn på en positiv udvikling, selv om en usikkerhed synes at forblive. Det er en god tid for virksomhederne at se på deres interne processer og forberede sig på en opsving i forretningsmuligheder.

Finansielle processer er blevet digitaliseret i nogen tid i Finland, men de reelle fordele kan kun opnås gennem automatiserede processer. Palette Software automatiserer finansielle processer og understreger vigtigheden af partnerskab, når man ændrer it-systemer.

Forbedre interne processer

Palette Software sammenføjer indirekte køb med faktura og kontrakthåndtering i en fuldt mobil løsning.

Indirekte køb kan være op til 15% af virksomhedens omsætning. Potentialet for besparelser er typisk omkring 10% om året, hvilket ses direkte på bundlinjen. Disse typer af køb kan forhåndsgodkendes via Palette’s løsning, hvilket resulterer i mere præcise prognoser, bedre overblik over omkostningsstruktur og forbedret automatisering.

“Vi er nu i stand til at optimere vores finansielle processer, og realtidsrapportering forbedrer vores interne effektivitet. Virksomheden vil opnå besparelser på flere hundrede tusinde euro gennem automatisering “, siger Pasi Vilhunen, CFO for Barona Group, som for nylig har valgt Palette’s løsning.

 

Automatiseret P2P proces og fakturahåndtering

Palette koncentrerer sig udelukkende om P2P processen og har i Finland specialiseret sig i at udskifte kunders fakturahåndteringssystemer til næste generation af løsninger.

“Vi lytter til vores kunders behov og ønsker at være en pålidelig, lokal partner for vores kunder. Vi udvikler løbende vores produkt sammen med hele brugergruppen”, siger Juha Väänänen, CEO for Palette Software Oy i Finland.

Læs hele artiklen på finsk her.