Kew Electrical

Kew Electrical Case Video

Vores partner Canon har med succes implementeret Palette’s Purchase to Pay system hos Kew Electrical i UK, og dermed optimeret deres fakturahåndtering til en automatiseret cyklus, der øger effektivitet, produktivitet og proceduremæssig overskuelighed.

Om Kew Electrical

Kew Electrical er en uafhængig el grossist med et netværk af 24 filialer overvejende i det sydlige England plus i Belfast, som dækker Nordirland. Det blev grundlagt i 1996 af administrerende direktør Geoff Kerly. De beskæftiger ca. 300 medarbejdere og omsætter for ca. 70 mio. pund.

En simpel filosofi om samme dags lagertilgængelighed, der håndteres af erfarne, kundeorienterede medarbejdere, har resulteret i Kew’s succeshistorie som en af Storbritanniens hurtigst voksende uafhængige grossister.

Udfordringen

Før implementeringen, håndterede Kew Electrical manuelt 96.000 leverandørfakturaer for sine 24 butikker hvert år. De håndterede tusindvis af fakturaer hver uge, og væksten var ikke under kontrol.

Løsningen

Den arbejdsmæssige og komplekse proces involverede manuel matching af fakturaer op imod leveringsnotater og indkøbsordrer. Denne process optog næsten hele økonomimedarbejdernes tid og forårsagede forsinkelser ved Kew Electrical’s månedsluk. Canon implementerede en integreret elektronisk end-to-end Purchase to Pay platform for at migrere Kew Electrical’s fakturahåndtering til en automatiseret cyklus, der ville øge effektiviteten, produktiviteten og procedurernes overskuelighed. Indgående fakturaer bliver nu automatisk indfanget og kanaliseret til klare og effektive arbejdsgange til behandling.

Resultatet

Automatiseringen af matchende leveringsnotater, fakturaer og indkøbsordrer har allerede resulteret i en 80% forbedring i Kew Electrical’s betalingsevne og effektivitet. Desuden har platformen fleksibilitet og skalerbarhed for at sikre, at Kew Electrical’s kan klare en 10% årlig vækst i fakturavolumener.

Få en gratis demo

Book en demo og se Palette’s brugervenlinge løsninger.